«Ανοιχτή πρόσκληση» σε Σαββίδη ή Μαρινάκη από Κωστούλα!

Συντάκτης: Share:

Τη δίχως… περιστροφές καταφατική του απάντηση στο ενδεχόμενο ο μεγαλομέτοχος, είτε του ΠΑΟΚ, είτε του Ολυμπιακού να προβεί στην αγορά του προπονητικού κέντρου «Emileon» του Παναιτωλικού, έδωσε ο «ισχυρός άνδρας» του συλλόγου του Αγρινίου, Φώτης Κωστούλας.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Φως των σπορ», ο κ. Κωστούλας απάντησε στην… επίκαιρη ερώτηση σχετικά με το αν φαίνεται φυσιολογικό ένας ιδιοκτήτης μιας ΠΑΕ να αγοράσει τις εγκαταστάσεις μιας άλλης ΠΑΕ που αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία με την πρώτη:

Καλή η σκέψη, την έκανα και εγώ. Μακάρι να έρθει ο Σαββίδης ή ο Μαρινάκης και να πουν «σου δίνω τόσα εκατομμύρια για το προπονητικό κέντρο σου»! Θα το πουλούσα! Και κάνω δημοσίως πρόταση να έρθουν να το πάρουν!», ενώ στην επόμενη ερώτηση για την τιμή πώλησης, τοποθετήθηκε έτσι:

«Αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να το πω δημόσια. Αν είναι κάποιος σε δύσκολη οικονομική θέση, θα ήταν μεγάλη ένεση να μπουν 10 εκατομμύρια ευρώ στο ταμείο και ας πληρώνω ενοίκιο μετά για να προπονείται η ομάδα μου. Έτσι όπως έχει γίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο για τις μικρομεσαίες ομάδες που ματώνουν οι ιδιοκτήτες οικονομικά, τα 10 εκατομμύρια είναι πολύ σεβαστό ποσό».