Άνοιξε την… πόρτα ο Μεριά

Συντάκτης: Share:
Άνοιξε την... πόρτα ο Μεριά

Τάσεις φυγής φαίνεται πως έχει από τον Ολυμπιακό ο Γιάσιν Μεριά, που είδε τον χρόνο συμμετοχής του να μειώνεται σχεδόν στο… ελάχιστο, μετά τα αλλεπάλληλα λάθη που στοίχισαν στην ομάδα του.

Ο Μαροκινός δεν είναι ικανοποιημένος με την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί, και αυτό μπορεί να φανεί από τις δηλώσεις του εκπροσώπου του, Καλίντ Ραχμάν, στην ιστοσελίδα novasports.

 

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

«O Γιασίν είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τον Ολυμπιακό. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος και τον βοήθησε πολύ, δίνοντας του σημαντικές παραστάσεις. Όμως δεν μπορώ να κρύψω πως δεν είναι καθόλου χαρούμενος το τελευταίο διάστημα, καθώς δεν παίζει αρκετά», δήλωσε ο ατζέντης του Μεριά, Καλίντ Ραχμάν, μιλώντας στο novasports.gr, ενώ αναφέρθηκε και σε μια πιθανή αποχώρηση του 26χρονου αμυντικού από το Λιμάνι:

«Δεν υπάρχει κάτι σίγουρο αυτή τη στιγμή, όμως ο Μεριά έχει προτάσεις από δύο μεγάλα πρωταθλήματα, αλλά και από το πρωτάθλημα της Τουρκίας. Έχει πολύ καλό όνομα στη Γερμανία και ενδιαφέρονται τρεις σύλλογοι από την Μπουντεσλίγκα, αλλά και μία ομάδα από το πρωτάθλημα Γαλλίας. Επαναλαμβάνω πως ο Γιασίν σκέφτεται μόνο τον Ολυμπιακό, αλλά θέλει να παίζει περισσότερο».

Scroll Up