Ανσαριφάρντ: «Βγάλαμε την ένταση που θέλαμε, σκοράραμε, νικήσαμε»

Συντάκτης: Share:

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ αναφέρθηκε στα στοιχεία που είχε η ΑΕΚ και την οδήγησαν στο 3-1 επί του Βόλου.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ πέτυχε το πρώτο γκολ της νίκης της ΑΕΚ στο Βόλο και άνοιξε το δρόμο στην ομάδα του για το τρίποντο.

 

«Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, κάθε φορά τα παιχνίδια με το Βόλο μας δυσκολεύουν και πόσο μάλλον σε αυτή την έδρα. Εμείς αυτό που κάναμε ήταν να προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε το καλύτερο δυνατό κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, βγάλαμε την ένταση που θέλαμε, μπορέσαμε και δημιουργήσαμε ευκαιρίες, σκοράραμε τρία γκολ και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτή τη νίκη» τόνισε ο άσος της Ένωσης.

 

Στην ερώτηση τι σημαίνει αυτή η νίκη για την ομάδα του απάντησε: «Η νίκη σημαίνει για εμάς τρεις βαθμούς και τίποτα άλλο. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι πως θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς και στον επόμενο αγώνα. Φυσικά και έχουμε κάποιους στόχους για το τέλος της σεζόν αλλά προς το παρόν το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας είναι πως θα παίρνουμε τους τρεις βαθμούς σε κάθε παιχνίδι».

 

Για τον Αργύρη Γιαννίκη που έχει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στον πάγκο, είπε. «Είναι μικρό χρονικό διάστημα μαζί μας. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να αφομοιώσουμε αυτά που μας ζητάει, τις ιδέες του, την φιλοσοφία του, την τακτική του, την προσέγγιση στο παιχνίδι. Δουλεύουμε καθημερινά, δουλεύουμε σκληρά και νομίζω ότι μέχρι τώρα τα έχουμε πάει αρκετά καλά. Είχαμε δύο νίκες στα δύο παιχνίδια που είχαμε τον προπονητή στον πάγκο, μέχρι τώρα είμαστε καλά»