Ανσαριφάρντ: «Διαιτητής και Super League θα πρέπει να νιώθουν αισχρά για όσα έγιναν στην Τρίπολη»

Συντάκτης: Share:

Έξαλλος με την διοργανώτρια αρχή αλλά και τον διαιτητή του παιχνιδιού στην Τρίπολη ανάμεσα σε Αστέρα και ΑΕΚ, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Το παρακολούθησα από την τηλεόραση και θέλω να κάνω ένα σχόλιο γι’ αυτό. Δεν ξέρω αν η Superleague ή όποιος είναι υπεύθυνος, θα με τιμωρήσουν για το σχόλιο ή όχι… Αλλά θα πρέπει να πω εκ μέρους των συμπαικτών μου στα αποδυτήρια ότι είμαστε αναστατωμένοι για ό,τι έγινε στο παιχνίδι. Νομίζω ότι ο διαιτητής και η Superleague θα πρέπει να νιώθουν πραγματικά αμήχανα και αισχρά… Γιατί μας άφησαν να παίξουμε αυτό το παιχνίδι», επισήμανε.

«Δεν έχει να κάνει με το αποτέλεσμα γιατί πάντα στο ποδόσφαιρο μπορεί να κερδίσεις, να χάσεις ή να έρθεις ισοπαλία. Αυτό είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Όμως, υπάρχουν κι άλλα πράγματα, πρέπει να φροντίζεις για τους παίκτες. Όλοι μας έχουμε καριέρες μπροστά μας. Ακόμη κι αν θέλαμε να παίξουμε, ο υπεύθυνος της Superleague ή ο διαιτητής που ήταν εκεί, θα πρέπει να μπει μέσα και αν δει τις συνθήκες όπως αυτές, να αναβάλλει το παιχνίδι. Είναι τόσο απλό. Συζητάμε τώρα και είμαστε αναστατωμένοι για όσα συνέβησαν γιατί η Superleague δεν φρόντισε για τους παίκτες μας. Γιατί σίγουρα σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο θα μπορούσες να αποκομίσεις τέτοιο τραυματισμό που θα τελείωνε την καριέρα σου», είπε ακόμη ο Ιρανός επιθετικός.