Από Λισαβόνα… Ντουμπάι ο Σιμόες

Συντάκτης: Share:

Κανονικά στην αποστολή της ΑΕΚ για την Λισαβόνα βρίσκεται ο Αντρέ Σιμόες, αν και εκτός πλάνων του Μαρίνου Ουζουνίδη, με τον Πορτογάλο να βρίσκεται μια ανάσα από την μεταγραφή του στην Αλ Ουάχντα.

Ο Σιμόες σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ δέχεται έντονες πιέσεις από την διοίκηση της ΑΕΚ να πει το “ναι” στην πρόταση της ομάδας από το Ντουμπάι, προκειμένου να μπει στα ταμεία της ένα ποσό κοντά στο 1.000.000 ευρώ. Μέχρι στιγμής η ΑΕΚ τα έχει βρει με την Αλ Ουάχντα, ωστόσο ο παίκτης το σκέφτεται, ζητώντας ετήσιες απολαβές πάνω από 1.000.000 ευρώ, ενώ οι Άραβες του δίνουν 800.000 ευρώ ετησίως.

Ο Σιμόες ταξιδεύει μαζί με την αποστολή της ομάδας σήμερα, με προορισμό τη Λισαβόνα, προκειμένου να τα βάλει κάτω με τον ατζέντη του Κιμ Ριμπέιρο και να πάρει τις τελικές αποφάσεις για το μέλλον του. Η ΑΕΚ θέλει να αποδεχθεί αυτή την πρόταση των Αράβων και το κακό σενάριο να την προσπεράσει, περιμένοντας κάτι άλλο. Ή ενδεχομένως έχοντας κάτι άλλο, που όμως θα τον κρατήσει στην ομάδα ανενεργό έως το ερχόμενο καλοκαίρι.