Αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό ο Ποντένσε

Συντάκτης: Share:

Ο Ντάνιελ Ποντένσε αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό, τους φιλάθλους του και την Ελλάδα μ’ ένα άκρως συναισθηματικό μήνυμα μέσω Instagram.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ λίγο πριν την ανακοίνωσή του στην Γουλβς αποφάσισε να αποχαιρετήσει τους «ερυθρόλευκους», τον Μαρινάκη, τους φιλάθλους αλλά και την Ελλάδα για τα όσα έζησε 1.5 χρόνο.

 

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Σ’ ευχαριστώ Ολυμπιακέ, σ’ ευχαριστώ Ελλάδα.

Από τα βάθη της καρδιάς μου, αποχωρώ με ανάμεικτα συναισθήματα. Το αίσθημα ευγνωμοσύνης και χαράς που είχα εκπροσωπώντας αυτόν τον τεράστιο ευρωπαϊκό σύλλογο, τον μεγαλύτερο στην Ελλάδα. Που θα μπορώ να πω στα παιδιά μου πως έπαιξα στον Ολυμπιακό. Από την άλλη μεριά νιώθω νοσταλγία και στεναχώρια που αποχωρώ από τον σύλλογο και από ανθρώπους που με υποδέχτηκαν τόσο θερμά.

 

Θα είμαι αιώνια ευγνώμων και θα σας θυμάμαι για πάντα.

 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον πρόεδρο Μαρινάκη για τις προσπάθειες που έκανε για να με αποκτήσει και με άφησε να κάνω πραγματικότητα το όνειρό μου να παίξω στην Premier League. Στον Πέδρο Μαρτίνς για την εμπιστοσύνη που είχε σε μένα και στα όσα μου έμαθε.

 

Θα τα κουβαλάω για πάντα στη ζωή μου όπως και τα εντυπωσιακά ντέρμπι που έπαιξε, την τρομερή υποστήριξη που είχα την μοναδική ζωή της Αθήνας και το μεγαλείο του Ολυμπιακού. Δεν έχω λόγια να εκφράσω ότι ένιωσα τον τελευταίο 1.5 χρόνο που ήμουν εκεί αλλά νιώθω να τρέχουν τα δάκρυα μου.

 

Θα τα πούμε σύντομα».