Αποκάλυψη Βιεϊρίνια: ‘”Νόμιζα ότι είχα κλείσει στην ΑΕΚ”

Συντάκτης: Share:

Ο «Τζόλε του Βορρά» παραδέχθηκε σε συνέντευξή του στην Πορτογαλία ότι δεν ήξερε τον ΠΑΟΚ και ότι ζήτησε πληροφορίες από τον Μπρούνο Άλβες, ο οποίος του μιλούσε για την ΑΕΚ!

 

Φανταστική αποκάλυψη του Αντελίνιο Βιεϊρίνια για το πώς πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, την πρώτη του φορά, πηγαίνοντας δανεικός από την Πόρτο στην ομάδα της Τούμπας τη σεζόν 2008-09. Ο «Τζόλε του Βορρά» σε συνέντευξή του στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στον τηλεοπτικό σταθμό Canal11 αποκάλυψε πως μπορεί να μίλησε με τον Φερνάντο Σάντος, όταν αυτός ήταν τεχνικός στον ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν γνώριζε ούτε τον ΠΑΟΚ, ούτε ότι είχε προπονητή τον Σάντος!

Στην πορεία μίλησε με τον Μπρούνο Άλβες – τον οποίο γνώριζε από την Πόρτο και πως είχε παίξει στην ΑΕΚ και είχε προπονητή του, τη σεζόν 2004-05, τον Φερνάντο στην Ένωση – ο οποίος άρχισε να του μιλάει για την ΑΕΚ! Στο τέλος της κουβέντας του με τον Άλβες, ο Βιεϊρίνια κι αφού ρωτήθηκε από τον Άλβες με ποιον προπονητή μίλησε και του αποκάλυψε ότι ήταν ο Σάντος, τότε ενημερώθηκε ότι θα πάει στον… ΠΑΟΚ και όχι στην ΑΕΚ, στην οποία μέχρι εκείνη τη στιγμή πίστευε ότι θα πάρει μεταγραφή! Διαβάστε την απίθανη αποκάλυψη του Βιεϊρίνια:

 

«Ο τότε τεχνικός διευθυντής της Πόρτο, Αντέρο Ενρίκε με κάλεσε και μου είπε ότι υπάρχει ένας Πορτογάλος προπονητής που με θέλει. Μίλησα με το μίστερ στο τηλέφωνο και τότε κατάλαβα πως είναι ο Φερνάντο Σάντος! Έπειτα τηλεφώνησα στον Μπρούνο Άλβες, επειδή ήξερα πως έπαιξε στην ΑΕΚ και του είπε ότι πηγαίνω στην ΑΕΚ. Αυτός ξεκίνησε να μου μιλάει για την πόλη, την ομάδα και τον κόσμο. Στο τέλος με ρώτησε ποιος είναι ο προπονητής. Όταν του είπα ο Φερνάντο Σάντος, μου απάντησε πως ο Σάντος είναι στον ΠΑΟΚ και όχι στην ΑΕΚ.

 

Δεν είχα ιδέα που θα πήγαινα. Στην πρώτη μας προπόνηση με τον ΠΑΟΚ είδα κάτι περισσότερο από το μισό στάδιο να είναι γεμάτο. Τότε κατάλαβα τι σημαίνει αυτή η ομάδα για τους οπαδούς της».