Απόλλων Σμύρνης: Πιάστηκαν στα χέρια Φερνάντες – Φατιόν

Συντάκτης: Share:

Σοβαρότατο επεισόδιο διαδραματίστηκε  στην ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης.

 

Συγκεκριμένα στην προπόνηση της Πέμπτης (12/5) στη Ριζούπολη Φερνάντες και Φατιόν πιάστηκαν στα χέρια, όταν ο δεύτερος τα έβαλε με τον πρώτο στη διάρκεια οικογενειακού διπλού, μετά από αλλεπάλληλες ντρίπλες του Πορτογάλου. Τα πράγματα… ξέφυγαν, η ένταση ήταν πολύ μεγάλη και χρειάστηκε η επέμβαση των πάντων για να χωριστούν οι δυο παίκτες.

Αυτό ήταν το πρώτο σοβαρό επεισόδιο και επί εποχής Μπάμπη Τεννέ, κι αυτό γιατί αυτή τη σεζόν κάθε λίγο και λιγάκι υπήρχαν τέτοια συμβάντα, ειδικά στο διάστημα, που τον τίτλο του προπονητή είχε ο Ιταλός Φέστα… Το φαινόμενο, ωστόσο, εξακολουθεί -δυστυχώς- να υφίσταται.

Πάντως, πριν από μερικές ημέρες, είχε συμβεί και ένα άλλο περιστατικό χωρίς εκείνο τότε να πάρει διαστάσεις. Ο Μπρούνο Άλβες είχε κάνει ένα πολύ δυνατό φάουλ σε συμπαίκτη του και ο Τεννές τον είχε διώξει προς παραδειγματισμό από την προπόνηση. Εκ του αποτελέσματος, όμως, το τελευταίο επεισόδιο έδειξε ότι οι κακές φετινές συνήθειες ορισμένων «κυανόλευκων» δεν γιατρεύονται, τουλάχιστον τόσο εύκολα.