Αστέρας: Κοντά στην Ουίπεστ ο Αντζουλάς

Συντάκτης: Share:

Ο Γιώργος Αντζουλάς σύμφωνα με πληροφορίες ταξιδεύει στην Ουγγαρία για να υπογράψει στην Ουίπεστ με τον Αστέρα Τρίπολης να κρατά ποσοστό μεταπώλησης.

Στην Ουγγαρία με τη φανέλα της Ουίπεστ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Αντζουλάς. Ο νεαρός στόπερ του Αστέρα ταξιδεύει ήδη για την Ουγγαρία για τις τελικές επαφές με τους ανθρώπους της Ουίπεστ ώστε να συμφωνήσει και να συνεχίσει εκτός Ελλάδας την καριέρα του.

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει συμφωνήσει στην παραχώρηση του και θα κρατήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης σε ενδεχόμενη πώληση του τα επόμενα χρόνια από την Ουίπεστ.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που ο Αντζουλάς θα βρεθεί στο εξωτερικό. Το καλοκαίρι του 2018 ο 18χρονος τότε αμυντικός Γιώργος Αντζουλάς είχε δοθεί δανεικός στην Κ19 της Φιορεντίνα για έναν χρόνο. Εκεί πραγματοποίησε 35 συμμετοχές με τη δεύτερη ομάδα των βιόλα στην Primavera, ενώ πέτυχε και τρία γκολ και είχε κληθεί και τρεις φορές σε αποστολή της πρώτης ομάδας.

Εν συνεχεία το 2021 παραχωρήθηκε και πάλι δανεικός από την ομάδα της Τρίπολης στην Κοζέντσα που έπαιζε στη Serie B’ αλλά και πάλι πέρυσι το καλοκαίρι επέστρεψε στον Αστέρα.

Ο Αντζουλάς είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων στην οποία αποτέλεσε βασικός στέλεχος στις επιλογές των εκάστοτε ομοσπονδιακών τεχνικών και θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα στη θέση που παίζει.