Ατρόμητος: Στην εθνική Ρουμανίας οι Αλιμπέκ και Ροτάριου

Συντάκτης: Share:

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε πως οι Ντένις Αλιμπέκ και Ντόριν Ροτάριου κλήθηκαν στην εθνική Ρουμανίας. Μόνη απουσία από την προπόνηση ο Κλωναρίδης.

 

Το «παρών» στην εθνική Ρουμανίας θα δώσουν οι δύο ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου, Ντένις Αλιμπέκ και Ντόριν Ροτάριου, αποτελώντας σταθερά μέλη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας τους.

 

Η εθνική Ρουμανίας θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο του Nations League, το Μαυροβούνιο (4/6, 14/6), την Βοσνία/Ερζεγοβίνη (7/6) και τη Φινλανδία (11/6) και οι Ντένις Αλιμπέκ και Ντόριν Ροτάριου θα βρίσκονται και πάλι στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή, Έντουαρντ Ιορντανέσκου.

Σημειώνεται ότι οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν κανονικά στις κλήσεις και για τα προηγούμενα ματς της εθνικής Ρουμανίας κόντρα σε Ελλάδα και Ισραήλ, με τον Ροτάριου να μην ταξιδεύει τελικά λόγω τραυματισμού.

Αναφορικά με την σημερινή προπόνηση, όλοι οι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά, εκτός από τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, που συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα.

Η προετοιμασία για την τελευταία αναμέτρηση της σεζόν κόντρα στη Λαμία θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (14/5), με τον Κρις Κόλμαν να ανακοινώνει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην πόλη της Φθιώτιδας.