Αυγενάκης για Super League : “Δεν θα γίνει αναδιάρθρωση”

Συντάκτης: Share:

Ο Λευτέρης Αυγενάκης ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα αναδιάρθρωσης στην Super League 1, τονίζοντας πως θα συνεχιστεί με 14 ομάδες και τη νέα σεζόν.

 

«Δεν είναι δική μας δουλειά η αναδιάρθρωση στην Super League 1. Δεν είναι δουλειά του Υπουργού, να ανεβάζει και να κατεβάζει ομάδες. Τον πρώτο λόγο σε θέματα αναδιαρθρώσεων τον έχει η Super League 1.

Η Super League 1 έχει πάρει απόφαση ότι θέλει να συνεχίσει με 14 ομάδες. Δεν ξέρω αν αλλάξει κάτι. Έχουν την απόλυτη ευθύνη με πλειοψηφία ¾ να πάρουν την οποιαδήποτε απόφαση. Η τελευταία απόφαση που πήραν ήταν να συνεχίσουν με 14 ομάδες».

 

Ο Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρθηκε και στις εκλογές τις ΕΠΟ:

«Απαντώ σε όλους ότι τα νούμερα είναι αμείλικτα. Υπάρχει ανανέωση, υπάρχει μια νίκη του αθλητισμού. Νίκησε ο αθλητισμός, νίκησε η νομιμότητα και η διαφάνεια. Ψήφισαν τα σωματεία που είναι νόμιμα και όχι με εξουσιοδοτήσεις, αλλα οι ίδιοι. Εγιναν εκλογές ψηφιακά. Και εκεί κερδίσαμε. Έγινε μεγάλο άλμα στην τεχνολογία. Είχα άποψη. Απο εκεί και μετά θεσμικά, συνεργάζομαι με όλους. Εχω ήδη ξεκινήσει τηλεδιασκέψεις με όλα τα μέλη των νέων διοικήσεων, των ομοσπονδιών. Θα κάνω τηλεδιασκέψεις με όλες τις διοικήσεις. Το κάνω με την καρδιά μου. Η κάλπη μίλησε. Οι εκλέκτορες επέλεξαν. Καλά ή όχι θα φανεί. Ο καθ’ ένας έχει την υποχρέωση, να το σεβαστεί αυτό».