Αυγενάκης: «Να είναι ομόφωνη η όποια απόφαση της Super League»

Συντάκτης: Share:
H επιστολή της Νίκης Βόλου στον Αυγενάκη

Ο Λευτέρης Αυγενάκης με δηλώσεις του τόνισε ότι θα πρέπει η όποια απόφαση για κόσμο στα γήπεδα να είναι ομόφωνη από την Super League ενώ αναφέρθηκε και στις εκλογές της ΕΠΟ που θα διεξαχθούν τον φθινόπωρο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Αυγενάκης, σημείωσε στο κανάλι της Θεσσαλονίκης πως: «Ενώ έχω μια απόφαση της Super League που μου λένε ότι είναι ομόφωνη, στη συνέχεια βλέπω από κάποιους εκπροσώπους ή εκπρόσωπο ομάδας, να τορπιλίζει και να… πυροβολεί την απόφαση που όπως μου λένε, ήταν ομόφωνη.

Μένει λοιπόν να ξεκαθαρίσει το όργανο αυτό, η διοργανώτρια αρχή της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, αν όντως αυτή η απόφαση είναι ομόφωνη, αν όντως θέλουν να την προχωρήσουν σοβαρά και οργανωμένα, αναλαμβάνοντας όλοι ένα κομμάτι ευθύνης. Και η διοργανώτρια αρχή και η πολιτική ηγεσία και η κοινότητα της χώρας. Καθαρές κουβέντες.

Εάν αυτή η απόφαση εκπροσωπείται και από τους 14, τότε να προχωρήσουμε τη συζήτηση καθαρά και ωραία και έντιμα. Όχι μέσα ψηφίζω ναι και από έξω… πυροβολώ τον Αυγενάκη. Είναι πανεύκολο αυτό να συμβαίνει αλλά επιτρέψτε μου να σας πω ότι κάποια στιγμή καταντάει και λίγο κουραστικό».

Scroll Up