Βελέντζας: «Αυτός ο πόντος είναι χρυσάφι για τον Απόλλωνα» 

Συντάκτης: Share:

Ο εκτελών χρέη προπονητή του Απόλλωνα Σμύρνης, σχολίασε τις απουσίες που είχε η ομάδα του, η οποία όμως, κατάφερε να κόψει βαθμούς από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Ο αποδεκατισμένος Απόλλων Σμύρνης κατάφερε να κόψει βαθμούς από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και να πάρει έναν πόντο, τον οποίο ο – εκτελών χρέη προπονητή – Λευτέρης Βελέντζας, χαρακτήρισε “χρυσάφι” στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για παραμονή.

 

Ο τεχνικός της “ελαφράς ταξιαρχίας” Τζιαλούνκα Φέστα έχει κορωνοϊό και είναι σε καραντίνα και στον πάγκο κάθισε ο υπεύθυνος ακαδημιών της ομάδας.

 

“Με τα προβλήματα που είχαμε, ο πόντος αυτός είναι σα νίκη και ιδιαίτερα απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Τραβάμε ένα γολγοθά, έχουμε τρομερό πρόβλημα τις τέσσερις τελευταίες εβδομάδες, έχουν αρρωστήσει πάρα πολλά παιδιά ποδοσφαιριστές, αρκετοί από το τιμ, υπάλληλοι, και το κακό για εμάς είναι ότι το πρόβλημα πηγαίνει στα σπίτια μας, στις οικογένειες μας και διαιωνίζεται και έχουμε πολύ μεγάλο πρόβλημα. Ευχομαι να περάσει γιατί τραβάμε μεγάλη ταλαιπωρία, σήμερα έπαιξαν παιδιά και από την Κ19 όπως ο Δούμα και γι’ αυτό αυτός ο πόντος είναι χρυσάφι για εμάς” τόνισε στην κάμερα της Cosmote και συμπλήρωσε.

 

“Πίστευα ότι θα αναβληθεί η αγωνιστική λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων. Εύχομαι κάποτε να τελειώσουν όλα αυτά αλλά σήμερα τα παιδιά κατέθεσαν ψυχή. Κάναμε υπερπροσπάθεια για να πάρουμε αυτό τον πολύτιμο βαθμό. Πιστεύουμε στην ομάδα μας, μας αδικούν τα αποτελέσματα, έχουμε καλή ομάδα. Σήμερα κάναμε μεγάλη προσπάθεια, έτσι να συνεχίσουμε για να μπορέσουμε στο τέλος να τα καταφέρουμε”.