Βέλιτς: «Είχαμε πολλά και αβίαστα λάθη»

Συντάκτης: Share:

Ο Λεβαδειακός δεν τα κατάφερε κόντρα στη Λαμία και γνώρισε την ήττα, με τον τεχνικό της ομάδας Γιάσμινκο Βέλιτς να κρατά τη βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας, ενώ αναγνώρισε τη δίκαιη νίκη των Φθιωτών.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote TV:

«Θέλαμε οπωσδήποτε ένα θετικό αποτέλεσμα, ήμασταν λίγες μέρες με τους ποδοσφαιριστές, δεν έχω παράπονα από την προσπάθεια, δούλεψαν στον αγωνιστικό χώρο. Αμυντικά ήμασταν καλά, εκτός από το διάστημα που δεχθήκαμε το γκολ, εκτός από αυτό ήμασταν καλά. Η Λαμία δημιούργησε δύο φάσεις από στημένα, εμείς μία, μας έλειπε η ικανότητα να έχουμε τη μπάλα στα πόδια, να εκμεταλλευτούμε χώρους, που είχαμε προϋποθέσεις. Είχαμε πολλά και αβίαστα λάθη. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε λίγο, όμως αποτέλεσμα ήταν να λήξει υπέρ της Λαμίας. Θα μπορούσε και ισόπαλο, αλλά η Λαμία είχε τις πρωτοβουλίες, και αν ήταν να υπάρχει νικητής είναι η Λαμία.

Οι δυσκολίες είναι πολλές, δεν μπορούμε να παραπονιόμαστε, πρέπει να βρούμε λύσεις για όλα τα ζητήματα, η βελτίωση στην άμυνα ήταν φανερή. Πρέπει να δουλέψουμε στο κομμάτι με τη μπάλα, και η ομάδα να παίζει και προς τις δύο κατευθύνσεις. Είμαι αισιόδοξος. Για μας είναι σημαντικό ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά δεν υπάρχουν παιχνίδια ζωής ή θανάτου. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια».