Βιτάλ:«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που αγωνίστηκα με τον Παναθηναϊκό»

Συντάκτης: Share:

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Ματέους Βιτάλ μίλησε και ευχαρίστησε τον κόσμο του Παναθηναϊκού και τόνισε ότι θέλει να φτάσει στην κορυφή με το τριφύλλι.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Πως ήταν το πρώτο σου παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα;

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που αγωνίστηκα, ελπίζω να δείξω ακόμη περισσότερα και να πάμε καλά. Είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοσή μας και πιστεύουμε ότι μας βοήθησε αρκετά και ο κόσμος με τη στήριξή του. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε κι άλλο αγώνα με τον αγώνα και να πάμε τον Παναθηναϊκό πρώτο, όπως ήταν παλαιότερα γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα. Αυτό αξίζει στον κόσμο του».

Φάνηκε ότι προσαρμόστηκες πολύ γρήγορα. Τι σε βοήθησε σε αυτό;

« Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι από τη Βραζιλία αλλά έχω μάθει κάποια πράγματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και σιγά σιγά θα  αρχίσω να δίνω όλο και περισσότερα».

Ήταν ένα ονειρεμένο ντεμπούτο για σένα;

«Σίγουρα ήταν ένας σημαντικός αγώνας για μένα. Ήθελα να παίξω καλά. Βέβαια το πιο σημαντικό είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Ελπίζω στη συνέχεια να μπορέσω να δώσω ακόμη περισσότερα στην ομάδα».

Ποιες είναι οι διαφορές του ελληνικού πρωταθλήματος με το βραζιλιάνικο;

«Είναι λίγο διαφορετικό το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα σε σχέση με τη Βραζιλία. Υπάρχει μια διαφορά στην ταχύτητα, αλλά κάθε μέρα μαθαίνω και πιστεύω ότι μπορώ να δώσω κι άλλα πράγματα».

Ποια είναι η θέση που σου αρέσει να αγωνίζεσαι καλύτερα;

«Σήμερα (11/9) αγωνίστηκα ως αριστερός εξτρέμ αλλά δεν έχω πρόβλημα, όπου και αν μου πει ο προπονητής να παίξω. Μπορώ να αγωνιστώ και ως δεκάρι, αλλά θα παίξω όπου μου πει ο προπονητής για να βοηθήσω την ομάδα».

Ποιο μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο της ομάδας;

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που αγωνίστηκα σήμερα, βλέπω ότι ο κόσμος αγαπά την ομάδα. Εγώ θα ήθελα ο κόσμος να έρχεται στο γήπεδο γιατί αποτελεί τεράστια βοήθεια για εμάς και τους ευχαριστούμε».