Δεληγιαννίδης: «Χαρούμενος στον ΟΦΗ»

Συντάκτης: Share:

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από την επιστροφή του στον ΟΦΗ, αναφέρθηκε στην περσινή αλλαγή των δεδομένων με την άφιξη του Μιχάλη Μπούση κι εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι στην οικογένεια του ΟΦΗ, σημαντικό ρόλο έπαιξε ότι βρισκόμουν και πέρυσι στην ομάδα και είδα πως τα πράγματα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο. Ο Γιάννης και ο Γιώργος Σαμαράς έδειξαν πως με θέλουν στην ομάδα.

Η αλήθεια είναι πως η περσινή σεζόν δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, υπήρχαν προβλήματα στην ομάδα. Η έλευση όμως του νέου μεγαλομετόχου, του κ. Μπούση, άλλαξε τα πάντα προς το καλύτερο και ύστερα η ομάδα άρχισε να βρίσκει τα πατήματά της. Πιστεύω πως φέτος θα δείξουμε καλύτερα πράγματα στο γήπεδο και θα παίζουμε ποδόσφαιρο κυριαρχίας που μας ζητάει ο προπονητής.

Σίγουρα ο συναγωνισμός κάνει καλό σε κάθε ποδοσφαιριστή. Η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο, έρχονται καλύτεροι ποδοσφαιριστές κι εγώ θα δείξω καλύτερα πράγματα σε σύγκριση με την περσινή σεζόν».