«Δεν θα υποβιβαστεί για πολιτικούς λόγους ο Ολυμπιακός»

Συντάκτης: Share:

Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός δεν θα αντιμετωπίσει τον φάσμα του υποβιβασμού παρά την εισήγηση της Επιτροπή Δεοντολογίας λόγω του πολιτικού κόστους εξέφρασε ο νομικός Μάκης Στάμος σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις

 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν πιστεύω ότι το σύστημα θα υποβιβάσει τον Ολυμπιακό καθώς η δημοκρατία μας είναι αποδυναμωμένη και το ατομικό και κομματικό συμφέρον προβάλλεται έναντι στα όσα πρέπει να συμβαίνουν. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο πλήθος κόσμου να τον ακολουθεί τόσες ημέρες υπήρχαν αφίσες δημοσιογράφων στον Πειραιά και κανένας δεν τον έβγαλε. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει μεγάλη δύναμη και αναμένεται να την αξιοποιήσει στο συγκεκριμένο θέμα.

 

Άλλαξε ο νόμος για τον ΠΑΟΚ για να μην υποβιβαστεί. Οι βουλευτές οφείλουν να υπερασπίζονται τις πόλεις που προέρχονται κάτι το οποίο δεν έκανε κανείς εκτός από τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός καθώς υπάρχει τεράστιο πολιτικό συμφέρον. Αν τιμωρηθεί στο ποινικό δικαστήριο δεν θα μπορέσει να αλλάξει κάτι στο πειθαρχικό της ΕΠΟ».

 

Πηγή: Metropolis 95,5

Scroll Up