Δημιουργεί κλίμα ο Ατρόμητος, «μιλάει» για διαιτησία!

Συντάκτης: Share:

Κι όμως, σε ένα ματς, που ο διαιτητής Κουτσιαύτης, στο πρώτο ημίχρονο “χάρισε” κίτρινες κάρτες, που θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε κόκκινες, σε παίκτες του Ατρόμητου, η αθηναϊκή ΠΑΕ, έχει παράπονα από τη διαιτησία! Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα η απόπειρα… κουτουλιάς από τον Μάντσον στον Μπάσα, η οποία τιμωρήθηκε μόνο με κίτρινη.

Μάλιστα, οι του Ατρομήτου “ασχολούνται” και με το πέναλτι που κέρδισε ο Άρης, το οποίο όχι απλά είναι καθαρό, αλλά ο ρέφερι θα έπρεπε να αποβάλλει τον Μπουζούλατζιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αναλυτικά η δήλωση του υπεύθυνου επικοινωνίας των γηπεδούχων, Χρήστου Γαλαριώτη: «Δεν συνηθίζουμε να μιλάμε για την διαιτησία αλλά θα το κάνουμε σήμερα, σε ένα ένα ματς που κερδίσαμε. Θεωρούμε ότι η σημερινή διαιτησία του Κουτσιαύτη ήταν επικίνδυνη. Και αναφερόμαστε στη φάση του πέναλτι στον Μπουζούλατζιτς και στο δεύτερο γκολ του Άρη, στο οποίο υπήρξε επιθετικό φάουλ πάνω στον Ρισβάνη. Η ΠΑΕ Ατρόμητος δεν θα αφήσει το θέμα να περάσει έτσι και θα κινηθούμε στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα».