Εκδικάστηκαν οι εφέσεις ΟΦΗ και Αιγινιακού – Προθεσμία για υπομνήματα

Συντάκτης: Share:

Μετά από τρεις ώρες ακροαματικής διαδικασίας ολοκληρώθηκε η εκδίκαση των εφέσεων που κατέθεσαν ΟΦΗ και Αιγινιακός εναντίον της απόφασης υποβαβασμού των δύο ομάδων.

Η διαδικασία ξεκίνησε με τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής να αρνείται την πρόσθετη παρέμβαση του Απόλλωνα Σμύρνης κατά των Κρητικών. Η συνέχεια περιελάμβανε τις αγορεύσεις δικηγόρων των δύο ομάδων, οι ποίοι επεδίωξαν να αποδομήσουν τις καταθέσεις του Δημήτρη Καλαϊτζίδη (στις οποίες στηρίχθηκε κατά βάση η πρωτόδικη απόφαση) και να αποδείξουν ότι πρόκειται για άτομο αναξιόπιστο που λέει ψέματα. Παράλληλα, μίλησαν και οι καταδικασθέντες ποδοσφαιριστές του Αιγινιακού, Τόλιος, Λιόλιος και Γιαζιτζόγλου, που δήλωσαν αθώοι και προσπάθησαν να αιτιολογήσουν τους λόγους για τους οποίους ο Τσάλος πλήρωσε τα αεροπορικά τους εισιτήρια για να μεταβούν (μόνο εκείνοι) αεροπορικώς στο Ηράκλειο.

Έπειτα από τις αγορεύσεις, το δικαστήριο έδωσε προθεσμία στις δύο ομάδες έως την ερχόμενη Τρίτη 2 Απριλίου για να καταθέσουν επιπλέον υπομνήματα, με την απόφαση να αναμένεται να έχει ανακοινωθεί στα μέσα του επόμενου μήνα.