«Έκλεισε» στη NOVA ο ΟΦΗ!

Συντάκτης: Share:

Τηλεοπτική «στέγη» για τα εντός έδρας παιχνίδια, βρήκε ο ΟΦΗ με την ομάδα να ανακοινώνει και επίσημα την ενάρξη συνεργασίας με το συνδρομιτικό κανάλι της Nova.

Με επίσημη ανακοίνωση, ο ΟΦΗ έκανε γνωστό πως όλοι οι εντός έδρας της κρητικής ομάδας θα μεταδοθούν από τα συνδρομητικά κανάλα της Nova, στη Superleague και πρώτος αγώνας που θα μεταδοθεί θα είναι απέναντι στον Παναιτωλικό στις 14 Σεπτεμβρίου για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

Η Nova, κορυφαίος πάροχος ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα και η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ανακοινώνουν την επίτευξη διμερούς εμπορικής συνεργασίας. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών Novasports, θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν αποκλειστικά τις προσπάθειες των «Ομιλητών» στους εντός έδρας αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Τα κανάλια Novasports, θα συνεχίσουν να προσφέρουν και τη νέα σεζόν το καλύτερο και πιο πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο στους συνδρομητές τους με κορυφαίες ομάδες και τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα που τους ενδιαφέρουν.