Επιμονή Ολυμπιακού για παραμονή Γραμμένου στην ΕΠΟ

Συντάκτης: Share:
Γραμμένος: «Μάχη για να αλλάξουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ένταση δημιουργήθηκε στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για το θέμα των εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Ο «συνήθης ύποπτος» αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης, επικαλέστηκε την απόφαση του Ειρηνοδικείου, που αναφέρει ότι η θητεία της διοίκησης Γραμμένου λήγει τον ερχόμενο Αύγουστο.

 

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, ο Ολυμπιακός από τη μια καταγγέλλει διαρκώς της διοίκηση της ΕΠΟ ως υπέυθυνη όλων των δήθεν «δινών του ποδοσφαίρου» και από την άλλη επιθυμεί διακαώς την παραμονή της και δεν την «αφήνει» να φύγει!

 

Ο Αγραφιώτης, λοιπόν, είπε ότι οι εκλογές δεν πρέπει να γίνουν στις 23 Νοέμβρίου, όπως τελικά αποφασίστηκε, διότι η διοίκηση που θα προκύψει δεν θα είναι νόμιμη.

 

Όταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος του είπε να διαβάσει τους νόμους και του θύμισε την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου που απέρριψε την προσφυγή του Ολυμπιακού, του Αγραφιώτη και της ΕΠΣ Πειραιά, που ζητούσαν να μη γίνουν οι εκλογές τον περασμένο Οκτώβριο, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού είπε ότι η επιτροπή που έβγαλε την απόφαση (σ.σ. Διαιτητικό Δικαστήριο) «είναι δική σας».

 

«Είναι Αρεοπαγίτες και ξέρουν καλύτερα από τον καθένα. Το όργανο είναι ανεξάρτητο» απάντησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Scroll Up