Επίσημα στον Παναιτωλικό ο Αναστασίου

Συντάκτης: Share:

Στην επισημοποίηση της πρόσληψης του Γιάννη Αναστασίου για την τεχνική ηγεσία της ομάδας προχώρησε ο Παναιτωλικός.

Βοηθός του θα είναι ο Στιβ Ρούτερ, με τον οποίο έχουν κοινή πορεία μετά την παρουσία τους στο «τριφύλλι», ενώ το υπόλοιπο επιτελείο του αποτελείται από τους Γιώργος Λαγκαδίτη (αναλυτής), Κώστα Κωνσταντόπουλο (προπονητής φυσικής κατάστασης) και Κώστα Παγανιά (προπονητής τερματοφυλάκων).

 

Αμέσως μετά τις υπογραφές ο πρώην προπονητής των Παναθηναϊκού, Ρόντα, Κόρτραϊκ, Ομόνοιας και Ατρομήτου, τόνισε σχετικά: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε με τους συνεργάτες μου είναι να επαναφέρουμε την ομάδα στη θέση που αξίζει, με πολύ δουλειά και το κυριότερο με αφοσίωση στο έργο μας. Ξέρω που ήρθα, ξέρω τον Παναιτωλικό πολύ καλά, εξάλλου κατάγομαι από δίπλα, από την Άρτα, οπότε ξέρω τις απαιτήσεις και πόσο απαιτητικός είναι ο κόσμος.

Θα τον χρειαστούμε δίπλα μας και αυτό που μπορώ να τους διαβεβαιώσω είναι ότι εμείς απ’ την πλευρά μας θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά σε κάθε παιχνίδι, η ομάδα να είναι ανταγωνιστική, να είναι αυτή που θέλουν οι οπαδοί μας και από εκεί και πέρα σε κάθε αγώνα να προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας και την ομάδα, τους διοικούντες».