Επιστολή Ολυμπιακού στην ΕΠΟ για ευρωπαϊκό τελικό στο Καραϊσκάκη και όχι στην Opap Arena

Συντάκτης: Share:

Αντιδρά για την υποψηφιότητα της «Opap Arena» για διεξαγωγή ευρωπαϊκού τελικού ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες με επιστολή τους προς την ΕΠΟ αναφέρονται στο γεγονός ότι η Ομοσπονδία είναι σε ανοιχτή γραμμή με την UEFA για υποψηφιότητα του νέου «σπιτιού» της ΑΕΚ για διεξαγωγή τελικού του Conference League το 2024.

Σε αυτήν επισημαίνουν ότι η ΕΠΟ έχει προκρίνει ένα γήπεδο το οποίο δεν έχει υποβληθεί σε κανένα απολύτως έλεγχο για την τήρηση των απαιτούμενων όρων ασφαλείας για τη φιλοξενία ευρωπαϊκών αγώνων.

Παράλληλα, τονίζουν οι «ερυθρόλευκοι» ότι το «Γ. Καραϊσκάκης» έχει πάρει άριστα στη φιλοξενία κορυφαίων διοργανώσεων.

 

«Θα είναι πραγματικά πρωτοφανές η Ομοσπονδία να έχει «προκρίνει» ως επιλογή για την ανάληψη ενός τόσο σημαντικού αγώνα ένα γήπεδο το οποίο δεν έχει υποβληθεί σε κανένα απολύτως έλεγχο για την τήρηση των απαιτούμενων όρων ασφαλείας για τη φιλοξενία ευρωπαϊκών αγώνων, ούτε και έχει φιλοξενήσει ποτέ αγώνα ευρωπαϊκής διοργάνωσης ή έστω προκριματικών γύρων ευρωπαϊκής διοργάνωσης!! Και την ίδια στιγμή να αποκλείονται από τη διαδικασία κορυφαίες εγκαταστάσεις όπως το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το οποίο έχει δοκιμαστεί και έχει πάρει «άριστα» στις κορυφαίες διοργανώσεις (Ολυμπιακοί Αγώνες, Champions League) ενώ την ίδια στιγμή έχει στελέχη με την απαραίτητη τεχνογνωσία σε διοργανώσεις υψηλότατου επιπέδου», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Πειραιώτες.