«Έξαλλος ο Μαρινάκης με τη διαιτησία της Νότιγχαμ»

Συντάκτης: Share:

Παράπονα από τη διαιτησία του παιχνιδιού- «τελικού» απευθείας ανόδου, της Νότιγχαμ με την Μπόρνμουθ, φαίνεται πως έχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει το BBC Radio Nottigham, Kόλιν Φρέι, ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού τον πήρε τηλέφωνο, εκφράζοντας τα παράπονα του για τη διαιτησία και όχι μόνο.

Μεταξύ άλλων φέρεται να του είπε πως: «θεωρεί ότι η Φόρεστ δεν υποστηρίχθηκε από την EFL όταν ο αγώνας εναντίον της Μπόρνμουθ είχε αρχικά αναβληθεί. Ο σκόρερ (του 1-0) Κίφερ Μουρ ήταν ένας από τους τραυματίες που είχε η Μπόρνμουθ εκείνη την εποχή» όπως ανάφερε χαρακτηριστικά ο Φρέι.

Και συνέχισε: «Ο κ. Μαρινάκης είπε ότι θέλει να εκφράσει την απογοήτευσή του και την επιθυμία να δει έναν δίκαιο διαιτητή και μια (δίκαιη) ομοσπονδία ώστε το παιχνίδι να κριθεί στο χορτάρι. Μου είπε ακόμη ότι έχουν γράψει επιστολές πολλές φορές, αλλά δεν συνέβη τίποτα. Λέει ότι είναι απογοητευμένος γιατί έχει βάλει εκατομμύρια λίρες στον σύλλογο. Κι ότι επιτέλους φέτος έχει τον κατάλληλο προπονητή και την ομάδα και αισθάνεται ότι του έχουν κλέψει την άνοδο».