Φέστα: «Δεν αξίζαμε την ήττα -Οι ποδοσφαιριστές είχαν πολύ άγχος»

Συντάκτης: Share:

Ο Τζιανλούκα Φέστα υποστήριξε ότι η ομάδα του δεν άξιζε την ήττα απ’ τον ΟΦΗ, και έδωσε το σύνθημα νίκης για τα επόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

 

Αρχικά σχολίασε: «Σήμερα η ομάδα μου δεν άξιζε την ήττα, ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο παρότι μείναμε πίσω στο σκορ αλλά αντιδράσαμε. Σίγουρα δεν αξίζαμε το τρίποντο, αλλά μια ισοπαλία ,ένας βαθμός θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Η ομάδα έπαιξε καλά είχαμε πολλές ευκαιρίες για να πέτυχει γκολ. Οι ποδοσφαιριστές είχαν πολύ άγχος και δεν έβγαζαν πολύ πάθος ίσως οφείλεται αυτό και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό».

 

Για το παιχνίδι: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορέσαμε να έχουμε κατοχή της μπάλας, ο ΟΦΗ είναι μια πολύ καλή ομάδα έφτανα πρώτοι την μπάλα ίσως δεν είχαμε και πολύ ενέργεια. Στο δεύτερο 45λεπτο τα πήγαμε καλύτερα μπορέσαμε να αντιδράσουμε, να κάνουμε ευκαιρίες γκολ και να προηγηθούμε».

 

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Δεν είχαμε την απαραίτητη τελειότητα στις ευκαιρίες. Πρέπει να επιμένουμε και να πιστεύουμε. Θα δω τι δεν λειτούργησε, ώστε να διορθώσουμε κάποια πράγματα»