Γαλανόπουλος: “Δίναμε δώρα, τα πληρώσαμε κι ηρεμήσαμε”

Συντάκτης: Share:

Ο Κώστας Γαλανόπουλος μίλησε στην κάμερα της NOVA  για την ισοπαλία στην Τούμπα την οποία χαρακτήρισε δίκαιη

 

Μεταξύ των άλλων δήλωσε “Μπήκαμε δυνατά στα πρώτα λεπτά, κάναμε το 0-1 και μετά οπσιθοχωρήσαμε και αυτό ήταν το λάθος μας. Το ίδιο και όταν κάναμε το 2-1, οπισθοχωρήσαμε ξανα και αυτό ήταν το λάθος μας. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο.”

Γιατί οπισθοχωρήσατε;

“Δεν ξέρω. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα. Ήμασταν διαβασμένοι αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε. Ειδικά τώρα που επανέρχεται η ψυχολογία μας. Πρέπει να το λύσουμε αυτό.”

Για τις στατικές φάσεις που μίλησε και ο κύριος Χιμένεθ τί έχεις να πεις;

“Είναι κάτι που επίσης χρειαζόματσε δουλειά. Οι στατικές φάσεις μας πλήγωσαν. Γνωρίζαμε ότι ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ δυνατός στις στατικές φάσεις. Στο δεύτερο δίναμε δώρα στον αντίπαλο ώσπου το πληρώσαμε και ήρεμήσαμε.”

Τί έχει να πει που ο Χιμένεθ τον παρομοίασε με τον Γιορέντε της Ατλέτικο;

“Τιμή μου και ευχαριστώ τον προπονητή μου για τα καλά του λόγια. Είναι υποχρέωση του κάθε παίκτη να δίνει το 100% σε κάθε ανάγκη της ομάδας. Αυτό έκανα κι αυτό ξέρω.”

Για τη θέση του αριστερού εξτρέμ που βρέθηκε αρκετές φορές;

“Δεν είμαι εξτρέμ και δε μπορώ να κάνω τις ενέργειες του Λιβάι. Αλλά μπαίνω σε παιχνίδια ειδικών συνθηκών ή παιχνίδια που θέλουμε το αποτέέλσμα και αυτό έκανα και σήμερα.”

 

Τί έχεις να πεις για το γκολ σου;

“Είναι το πρώτο μου γκολ σε ντέρμπι, το ήθελα πολύ και συνεχίζουμε.”

Αν βοηθάει και εκείνον η έλευση Χιμένεθ και παρουσιάζεται τόσο καλός;

“Και με τον Μανόλο και μετά τον τραυματισμό μου έχω γυρίσει πιο δυνατός και πιο ώριμος.”

Ποιο ήταν τελικά το τρικ που ετοιμάσατε για τον ΠΑΟΚ;

“θέλαμε να κάνουμε υπεραριθμία στον άξονα. Ήμουν σαν ψευτοαριστερό εξτρέμ. Δώσαμε πολύ χώρο στον Λιβάι και τα πήγε καλά, Έλειπε πολλά χρόνια αυτό το εξτρέμ από την ΑΕΚ. Μπορεί να δημιουργήσει φάση μόνος του.”