Γαλανόπουλος: «Πρέπει να λύσουμε τα προβλήματα μας και να αντιδράσουμε»

Συντάκτης: Share:

O Κώστας Γαλανόπουλος μίλησε στο Novasports.gr για τα προβλήματα της ΑΕΚ και για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.(17:15 μ.μ)

Ο διεθνής μέσος της ΑΕΚ αναφέρθηκε στο συνδρομητικό κανάλι για την εικόνα της ομάδας στο τελευταίο ματς και γενικότερα στα ντέρμπι λέγοντας: «Μας πονάει ότι δεν έχουμε κερδίσει ένα ντέρμπι, μας ρίχνει τη ψυχολογία και δυσκολεύει τη συνέχεια. Ο Μανόλο γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα και θα βρει τη λύση».

Η ΑΕΚ δεν διάγει και την καλύτερη περίοδό της και αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα, αλλά και τις εμφανίσεις: «Είναι εμφανές ότι έχουμε πρόβλημα αγωνιστικά, φαίνεται στο γήπεδο, πρέπει να λύσουμε μόνοι μας τα προβλήματα και να αντιδράσουμε. Έχουμε μιλήσει πάρα πολύ. Πρέπει να παρουσιαστούμε εμείς όπως πρέπει πρώτα και μετά να κοιτάξουμε τους υπόλοιπους».

Ένα σύνηθες φαινόμενο της Ένωσης στα φετινά παιχνίδια είναι πως αντιδρά μετά το γκολ που δέχεται από τον κάθε αντίπαλο με τον Γαλανόπουλο να σχολιάζει πως: «Μπαίνουμε φοβισμένοι. Η πίεση που είναι δεδομένη πως θα υπάρχει σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ που κάθε παιχνίδι πρέπει να το κερδίσεις, κάποιες φορές μας απενεργοποιεί στο παιχνίδι και μόλις βρισκόμαστε με την πλάτη στον τοίχο η ομάδα λύνεται, αλλά πλέον είναι αργά».