Γιάνσεν: «Έχει νέο προπονητή ο Παναθηναϊκός και χρειάζεται χρόνο»

Συντάκτης: Share:

Ο Πάσκαλ Γιάνσεν αναφέρθηκε στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Άλκμααρ τονίζοντας ότι η ομάδα του πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση.

Παράλληλα σημείωσε ότι το τριφύλλι έχει καλή ομάδα και ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς χρειάζεται χρόνο.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάνσεν στους εκπροσώπους του Τύπου:

 

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:

«Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Έχουμε ξεκινήσει εδώ και καιρό την προετοιμασία μας, έχουμε δώσει κάποια φιλικά παιχνίδια και περιμέναμε αυτό κόντρα σε μία καλύτερες ελληνικές ομάδες.  Κάναμε σίγουρα ένα καλό παιχνίδι. Στόχος μας, όπως κάθε χρόνο, είναι να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Europa League».

Για τον Χατζηδιάκο και τον Παυλίδη: 

«Ο Χατζηδιάκος είναι ένας από τους πολλούς ηγέτες που έχουμε στην ομάδα μας. Ήταν στην ακαδημία πολλά χρόνια, τώρα είναι στην πρώτη ομάδα και σίγουρα αποτελεί ξεχωριστή τιμή για τον ίδιο να φορά το περιβραχιόνιο όπως έγινε σήμερα. Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας. Παίζει στο κέντρο της άμυνας, πρέπει να οργανώνει πράγματα, είναι αρκετά υπεύθυνος και έχει πολύ καλή εικόνα.

Ο Παυλίδης είναι πολύ καλός παίκτης και να περιμένετε όμορφα πράγματα από εκείνον. Ήρθα φέτος στην ομάδα μας, πρέπει να προσαρμοστεί, δουλεύει σκληρά και μέχρι στιγμής τα πηγαίνει πολύ καλά και με τον καιρό θα γίνει ακόμη πιο δυνατός».

 

Για το πως είδε τον Παναθηναϊκό:

«Είχαν δύσκολο παιχνίδι απέναντι μας. Ο Παναθηναϊκός έχει καλή ομάδα, έχουν νέο προπονητή, άρα χρειάζεται χρόνο να περάσει τις ιδέες του πάνω στο χορτάρι. Έχουν ακόμη εβδομάδες να φτάσουν σε καλό επίπεδο και τους εύχομαι τα καλύτερα».