Γρηγορίου: «Αξίζαμε τη νίκη, συγχαρητήρια στους παίκτες μου»

Συντάκτης: Share:

Ο Μιχάλης Γρηγορίου στάθηκε στην αντίδραση του ΠΑΣ Λαμία που βρέθηκε να χάνει 2-0 από τον Βόλο, αλλά και το ότι οι παίκτες του άξιζαν να κερδίσουν τον αγώνα.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Λαμίας:

 

“Για εμάς οι διακυμάνσεις που υπήρχαν στον αγώνα δεν είναι για να τις ζούμε συνέχεια. Νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι. Στο πρώτο μισάωρο θα μπορούσαμε να προηγηθούμε ακόμα και με δύο γκολ διαφορά. Μείναμε πίσω στο σκορ ξανά χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος, δεχθήκαμε άλλο ένα γκολ από στατική φάση και ξέρετε με το σκορ στο 2-0 είναι δύσκολο να αντιδράσεις. Τα παιδιά προσπάθησαν μέχρι το τέλος και αν μία ομάδα δικαιούται τη νίκη ήταν η Λαμία. Είχαμε μία μέρα λιγότερη ξεκούραση και όταν είναι κοντά τα ματς παίζουν ρόλο αυτές οι λεπτομέρειες. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Θέλαμε να κερδίσουμε στην επιστροφή μας, αλλά και ο Βόλος είναι μια πολύ καλή ομάδα.

 

Δεν φάνηκε μόνο από το 0-2. Αν εξαιρέσω 2,5 παιχνίδια που ήμασταν παθητικοί, επανήλθαμε σε πράγματα που έχουμε. Να διεκδικούμε τα ματς. Μπορούμε να συνδυάζουμε καλές εμφανίσεις με νίκες. Πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε και να το συνδυάζουμε με ωραίο ποδόσφαιρο”.