Γρηγορίου: «Είχαμε στόχο να μείνουμε μέσα στο παιχνίδι, κοιτάμε το ματς με τον Βόλο»

Συντάκτης: Share:

Ο Μιχάλης Γρηγορίου σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μίλησε μετά την ήττα της ΑΕΛ από τον ΠΑΟΚ για το γεγονός ότι η ομάδα του έμεινε μέσα στο παιχνίδι ενώ πλέον κοιτάζει τον αγώνα με τον Βόλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ:

«Ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ γνωρίζοντας τις δυσκολίες του παιχνιδιού, είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με το σουτ του Σετσέροβιτς, αλλά και με τον Ασούμπρε. Ο ΠΑΟΚ με την ποιότητα του ευτύχησε να προηγηθεί και ο στόχος που είχαμε εμείς ήταν να μείνουμε μέχρι το τέλος στο παιχνίδι.

Δεν δημιουργήσαμε κάτι σοβαρό επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο και ήρθε η ήττα που μας αφήνει μια πικρία. Ο στόχος μας πλέον επικεντρώνεται στο επόμενο παιχνίδι που έχουμε με τον Βόλο. Θα μπούμε μέχρι τα Χριστούγεννα στην διαδικασία να μείνουμε στην πρώτη εξάδα. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Δεν μπορέσαμε στο ουσιαστικό κομμάτι που είναι η τρίτη ζώνη, να δημιουργήσουμε επικίνδυνες καταστάσεις. Το αποτέλεσμα που είχαμε απέναντι στην Λαμία δεν το περιμέναμε και μας πήγε πολύ πίσω και κυρίως στην ψυχολογία μας. Είμαστε μια ομάδα που θέλει να τρέξει, θέλει να βρει ανοιχτούς διαδρόμους».