Γρηγορίου:”Κάναμε ένα πάρα πολύ άσχημο πρώτο ημίχρονο”

Συντάκτης: Share:

 

Στην εμφάνιση της Λαμίας στάθηκε ο τεχνικός της ομάδας, Μιχάλης Γρηγορίου, λέγοντας πως δεν θυμάται ξανά να είναι τόσο άτονοι και άνευροι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχάλης Γρηγορίου:

 

«Κάναμε ένα πάρα πολύ άσχημο πρώτο ημίχρονο. Δεν θυμάμαι ξανά να είμαστε τόσο άτονοι και άνευροι. Έπαιξε ασφαλώς σημαντικό ρόλο το γκολ που δεχθήκαμε στο 3′ από στατική φάση. Δεν έχουμε δείξει τέτοια σημάδια μέχρι τώρα. Πιθανόν έφταιξαν και οι απουσίες, αλλά και το γεγονός πως αρκετά παιδιά δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό λόγω της περιπέτειας που είχαμε με τον κορωνοϊό. Αλλά η ομάδα μας απείχε πολύ από τις εμφανίσεις της μέχρι τώρα και αυτό που εμείς θέλουμε να βλέπουμε.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Πήγαμε το ματς μέχρι το 82′, που ο Παναθηναϊκός και ο Ιωαννίδης ουσιαστικά τελείωσαν το ματς. Τώρα κοιτάμε μπροστά. Δεν μπορούμε να κάνουμε και κάτι άλλο. Τα παιχνίδια είναι σε πάρα πολύ σύντομα διαστήματα. Έχω πει και στους παίκτες μου πως δεν έχουμε χρόνο ούτε να χαρούμε, ούτε και να στεναχωρηθούμε. Όλα τα ματς είναι κομβικά μέχρι το τέλος και κοιτάμε το επόμενο…»

 

Για τον τραυματισμό του Τιρόνε : «Έχει ένα χτύπημα στα πλευρά που δεν του επέτρεπε καλά – καλά να ανασάνει. Αναμένουμε και εμείς την ενημέρωση των γιατρών».

 

Για τις απουσίες της Λαμίας: «Δεν είναι μόνο οι τραυματισμοί που προκύπτουν στα παιχνίδια. Είναι και τα παιδιά που επανήλθαν μετά τον κορωνοϊό και με δύο – τρεις προπονήσεις προσπαθούν να βρουν αγωνιστικό ρυθμό και να επανέλθουν εκεί που είχαμε μείνει μετά το ματς με τον ΟΦΗ. Δεν είναι καθόλου εύκολο, καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια να επανέλθουν. Αλλά πρέπει να το κάνουμε και πρέπει να το κάνουμε γρήγορα».