Η ΑΕΚ κλείνει τον 17χρονο Σλοβένο στόπερ Ζίγκα Λάτσι

Συντάκτης: Share:

Η Ένωση έχει εντοπίσει τον 17χρονο αριστεροπόδαρο Σλοβένο στόπερ Ζίγκα Λάτσι που αγωνίζεται στη Μούρα και είναι επιλογή Ίβιτς με μεγάλες προοπτικές.

Ταλέντο από την Σλοβενία παίρνει η ΑΕΚ!  οποία επενδύει στον 17χρονο αριστεροπόδαρο στόπερ Ζίγκα Λάτσι που αγωνίζεται στη Μούρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κιτρινόμαυροι έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του νεαρού διεθνή με όλες τις μικρές εθνικές της Σλοβενίας, που είναι επιλογή Ίβιτς και θεωρούν πως έχει μεγάλες προοπτικές με προοπτική φυσικά το μέλλον. Μάλιστα, υπήρξε επαφή και συνάντηση την Κυριακή και η μεταγραφή έχει μπει στην τελική ευθεία προς ολοκλήρωση.

Ο παίκτης ουσιαστικά είναι κλεισμένος αλλά αναμένουμε την τελική συμφωνία και φυσικά τις υπογραφές. Να σημειώσουμε πως ο 17χρονος Λάτσι είναι ένας αριστεροπόδαρος στόπερ με ύψος 1,89μ. και είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Σλοβενίας. Από την ΑΕΚ θα αποκτηθεί ως επένδυση με ορίζοντα το μέλλον. Τη φετινή σεζόν ο Λάτσι μετράει πέντε συμμετοχές με τη Μούρα (τέσσερις στο πρωτάθλημα και άλλη μια στα προκριματικά του Europa League).