«Η μπάλα σταματάει στο χέρι του Πρίγιοβιτς πριν το πέναλτι»

Συντάκτης: Share:

Στην καλή παρουσία της ΑΕΛ στο γήπεδο και στο γεγονός ότι ο Πρίγιοβιτς έκανε χέρι πριν τον ανατρέψει στάθηκε ο αρχηγός της Λάρισας, Νίκος Καρανίκας.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Μπήκαμε καλά, ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή, ευτυχήσαμε και σκοράραμε. Αν δεν είχαμε την άτυχη στιγμή της αποβολής μου, δε θα μας κέρδιζε ο ΠΑΟΚ, μπορεί να κερδίζαμε εμείς. Δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα, το σήμα που έχουμε στη φανέλα μας δίνει μεγάλη δύναμη.

Δε θέλω να σταθώ εκεί. Η πρώτη μου κάρτα ήταν πολύ τραβηγμένη. Σε όλα τα δυνατά δικά μας μαρκαρίσματα εμείς δεχόμαστε κάρτες, ενώ ο ΠΑΟΚ όχι μέχρι το 30’. Αυτό μπορεί να παίξει ρόλο. Είμαστε κι εμείς άνθρωποι κι εμείς ιδρώνουμε, ματώνουμε. Δεν έχω άποψη για το πέναλτι. Ίσως είναι, ίσως δεν είναι. Η Μπάλα γίνεται κοντρόλ με το χέρι πριν έρθω σε επαφή εγώ. Είδα το βίντεο, η μπάλα σταματάει στο χέρι του Πρίγιοβιτς. Τρία χτυπήματα εκτός φάσης στον Μπαργκάν και δε δίνεται κίτρινη κάρτα. Κι εγώ δέχτηκε κίτρινη κάρτα στο δεύτερο-τρίτο λεπτό. Ίσως να μην είναι καν φάουλ. Αν έχω κάποιο άδικο, υπάρχουν τα βίντεο.

Δε νομίζω ότι ήρθε άλλη ομάδα εδώ, να κοίταξε τον ΠΑΟΚ στα μάτια και να έπαιξε έτσι. Ο ΠΑΟΚ όπου πάει κερδίζει και εύκολα. Δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όταν δουλεύεις αμείβεσαι…»

Ταυτόχρονα ο ακραίος αμυντικός της ΑΕΛ, σχολίασε την φάση της πρώτης κίτρινης που δέχτηκε στο παιχνίδι:

«Δείτε τι κάρτα παίρνω, για εμένα δεν είναι καν φάουλ.

Η άποψη μου βασίζεται σε ρεαλιστικά δεδομένα, όπου πάει ο ΠΑΟΚ κερδίζει εμείς προηγηθήκαμε και δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα αλλά στο τέλος ήρθε αυτό το αποτέλεσμα.

Μπροστά μας έχουμε ένα παιχνίδι με την ΑΕΚ, θα δουλέψουμε σκληρά και θα πάμε να το κερδίσουμε».