Η Νάπολι μπήκε γερά για την απόκτηση του Τσιμίκα

Συντάκτης: Share:

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Ιταλία για Νάπολι και Τσιμίκα, με τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα να τονίζουν ότι το όνομα του μπακ του Ολυμπιακού παραμένει στην πρώτη θέση της λίστας των Παρτενοπέι.

 

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «spazionapoli», ο προπονητής της Νάπολι, Τζενάρο Γκατούζο, έχει ως προτεραιότητά του την απόκτηση του Σερραίου αμυντικού  Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος αναμένεται να πάρει τη θέση του Φαουζί Γκουλάμ.

 

Ο Γάλλος, ο οποίος καλύπτει όλη την αριστερή πλευρά, αγωνίζεται στη Νάπολι από το 2014, αλλά φέτος είχε αγωνιστεί μόλις σε 5 παιχνίδια. Ο τεχνικός των Παρτενοπέι, Τζενάρο Γκατούζο, δεν έχει μείνει καθόλου ικανοποιημένος από τον 29χρονο μπακ του και το όνομα του Γκουλάμ βρίσκεται στη λίστα με τους παίκτες που είναι στην πόρτα της εξόδου.

 

Οι Ιταλοί επισημαίνουν ότι ο Κώστας Τσιμίκας είναι ο ιδανικός για την αριστερή πλευρά της Νάπολι, η οποία μπορεί να εξοικονομήσει έως και 3 εκατ. ευρώ από την αποχώρηση του Γκουλάμ. Με αυτά τα χρήματα μπορεί να επισπεύσει τις διαδικασίες για την απόκτηση του Ελληνα μπακ.

 

Υπενθυμίζουμε ότι τις τελευταίες ημέρες οι Ιταλοί έγραψαν ότι εκτός από την Νάπολι, για τον 24χρονο μπακ του Ολυμπιακού ενδιαφέρεται και η Ιντερ, η οποία αναμένεται να αφήσει ελεύθερο τον Ασαμόα για να πάρει τον Τσιμίκα.

Scroll Up