Ιωαννίδης: «Είναι σα να χάσαμε τρεις βαθμούς

Συντάκτης: Share:

 

Την πικρία του για την ισοπαλία κόντρα στη Λαμία εξέφρασε ο επιθετικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκος Ιωαννίδης, μετά το 0-0 στη Ριζούπολη.

Ο Απόλλων Σμύρνης έμεινε στο «μηδέν» κόντρα στη Λαμία, αδυνατώντας να πάρει τη νίκη στο «εξάποντο» ματς στη Ριζούπολη και παρότι είχε σπουδαίες στιγμές για να φτάσει στο τρίποντο.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο επιθετικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», Νίκος Ιωαννίδης, στην κάμερα της COSMOTE μετά τη λήξη του αγώνα:

 

Για το αν αρκεί η ισοπαλία:

 

«Σίγουρα μες στην έδρα σου θες να κερδίζεις, σήμερα θέλαμε τους τρεις βαθμούς, ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι. Χάσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι την προηγούμενη εβδομάδα. Σήμερα δείξαμε νομίζω εικόνα και νοοτροπία ομάδας που θέλει να κερδίσει, είχαμε καλύτερη εικόνα σε όλα τα επίπεδα, είχαμε κατοχή της μπάλας, κλείσαμε τον αντίπαλο στην περιοχή του, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Αν δεν σκοράρεις, δεν κερδίζεις. Μας αφήνει πικρία το αποτέλεσμα, αισθανόμαστε σα να χάσαμε τρεις βαθμούς. Δείξαμε πάθος, δείξαμε καλή εικόνα και αυτήν κρατάμε. Αλλά θέλαμε τη νίκη».