Ιωνικός: Στήριξη σε Σπανό

Συντάκτης: Share:

Η οικογένεια Τσιριγώτη, με μήνυμά της στον κόσμο, ζητά στήριξη στο σημαντικό ματς που έρχεται με τον Ιωνικό (23/10, 16.00).
Ο Ιωνικός βρίσκεται στην τελευταία θέση της Super League και στην 9η αγωνιστική με τον ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Η οικογένεια Τσιριγώτη στέλνει το δικό της μήνυμα και καλεί τον κόσμο να στηρίξει, τονίζοντας όμως ότι δεν θα ανεχτεί την ηττοπάθεια και το μηδενισμό.

Η ανακοίνωση:

Η οικογένεια Τσιριγώτη έκανε την υπέρβαση φέτος διπλασιάζοντας στην κυριολεξία το μπάτζετ.

Γνωρίζαμε ότι η φετινή χρονιά θα είναι πιο δύσκολη για εμάς σε όλα τα επίπεδα. Δεν αδιαφορήσαμε, δεν αφήσαμε τον σύλλογο στην τύχη του. Προσπαθήσαμε, προσπαθούμε και θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος να δίνουμε μάχες.

Καταλαβαίνουμε τον κόσμο του Ιωνικού μας που εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για αρνητικά αποτελέσματα. Όμως πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι οι χαρές και οι νίκες μπορούν να έρθουν μόνο με την στήριξη των οπαδών και των φίλων μας.

Ως διοίκηση ξεκαθαρίσαμε σε όλους ότι τα ψέματα τελείωσαν και ήρθε η ώρα όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους! Παίκτες, τεχνικό επιτελείο, προπονητής, ήρθε η ώρα να αποδείξουν ότι και φέτος είναι ικανοί για να πετύχουν.

Η κριτική είναι καλοδεχούμενη και ειδικά από τους οπαδούς μας που είναι χρόνια δίπλα μας και μας στηρίζουν είτε με διάρκειας είτε με χορηγίες. Την ηττοπάθεια και τον μηδενισμό όμως δεν θα τα ανεχτούμε.

Κυριακή στο σπίτι μας, ως Οικογένεια για την μεγάλη μάχη. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !