Καρέρα: «Είμαι εδώ γιατί θέλω να κερδίζω»

Συντάκτης: Share:

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, τόνισε πως ήρθε στην Ένωση γιατί θέλει να κερδίζει και πως η ομάδα πρέπει να είναι οικογένεια.

 

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Ιταλός προπονητής της ΑΕΚ:

«Είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας και όλη η ομάδα έδωσε αυτό που έπρεπε να δώσει μέσα στο γήπεδο. Είδα μία εξαιρετική συμπεριφορά απ’ όλους τους παίκτες. Πρέπει όμως να έχουμε συνέχεια αλλιώς αυτό που είδαμε στην Ξάνθη δεν θα έχει κανένα νόημα.

Ήταν ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσει η ομάδα. Αυτή η αρχή επηρεάστηκε και από τον αντίπαλο.

Αυτό που μου άρεσε ήταν το πάθος και η θέληση για νίκη έως το τέλος. Σαφώς πρέπει να βελτιωθούμε διότι κάναμε αρκετά λάθη αλλά είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας.

Αυτός είναι ο τρόπος που σκέφτομαι. Μια ομάδα πρέπει να είναι οικογένεια. Όλοι πρέπει να είναι ικανοποιημένοι, από τον πρώτο έως τον τελευταίο. Θέλω όλοι οι παίκτες να είναι ικανοποιημένοι. Είναι όλοι σημαντικοί για να παίρνει η ομάδα νίκες.

Η άμυνά μας τα πήγε καλά. Επιτρέψαμε ελάχιστα πράγματα. Υπάρχουν μηχανισμοί που πρέπει να βελτιώσουμε. Σκεφτόμουν ότι κάτι έπρεπε να κάνω. Υπήρξε και η αποβολή που άλλαξε τα δεδομένα.

Με βοήθησε πολύ το τεχνικό επιτελείο. Ήθελα ουσιαστική βοήθεια και την είχα. Σίγουρα είμαστε έτοιμοι για την επόμενη μάχη. Δεν είχαμε χρόνο για ξεκούραση αλλά είμαστε έτοιμοι.

Οι φίλαθλοί μας είναι πολύ σημαντικοί όπως και για κάθε ομάδα. Είχαμε μεγάλη εκπροσώπηση και τους οφείλω συγχαρητήρια. Δουλειά μας είναι να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είναι εκείνοι υπερήφανοι για την ομάδα και τους παίκτες.

Αυτά είναι πράγματα που δεν λέγονται, τα της τακτικής φύσεως. Εγώ είμαι εδώ γιατί θέλω να κερδίζω. Άρα θέλω και παίκτες με την ίδια φιλοδοξία και το ίδιο κίνητρο».