Καρέρα: «Κάναμε το καλύτερο δυνατό»

Συντάκτης: Share:

Τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ΑΕΚ λόγω κορωνοϊού σχολίασε ο Μάσιμο Καρέρα, στις δηλώσεις του ενόψει του ματς με την ΑΕΛ.

 

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Πώς αντιμετώπισε όλη την πρωτόγνωρη κατάσταση με τα κρούσματα; «Δεν ήταν εύκολο να γίνουν προπονήσεις με όλο αυτό. Το καλό ήταν καταφέραμε να φέρουμε σε καλή κατάσταση σχεδόν όλους τους παίκτες. Ζούμε σε μια πανδημία και αυτή είναι η κατάσταση. Πρέπει να προσπαθήσουμε για ότι καλύτερο»

 

Να γυρίσουμε το χρόνο πίσω στο ματς με τη Ζόρια, πώς ήταν να το βλέπει από την τηλεόραση και να μην είναι εκεί; «Όταν βλέπεις το ματς από την τηλεόραση υπάρχουν περισσότερα νεύρα γιατί δεν είσαι στο γήπεδο να δώσεις τις οδηγίες σου. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι. Το θετικό είναι ότι οι παίκτες έκαναν ό,τι τους ζήτησα».

 

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα πλάνα του με το ματς με την ΑΕΛ, πόσο δυσκόλεψε το έργο του η απουσία ποδοσφαιριστών; «Είναι πράγματα που συμβαίνουν να μην μπορείς να προετοιμαστείς όπως θες. Κάναμε το καλύτερο δυνατό. Έχουμε ένα σερί 9 αγώνων ανά τρεις μέρες. Δεν μπορούσαμε να προετοιμαστούμε όπως θέλουμε. Κάναμε την προετοιμασία μας και ελπίζουμε να βρούμε το ρυθμό που θέλουμε».

 

Θα έχει η ΑΕΚ καλύτερη φυσική κατάσταση τώρα; «Ναι, πιστεύω πως θα πρέπει να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι γιατί είχαμε μεγαλύτερο καιρό να προετοιμαστούμε. Ετοιμάζουμε κάθε ματς και πρέπει να μπαίνουμε με τη σωστή νοοτροπία σε Ελλάδα και Ευρώπη».

 

Υπάρχει δίλλημα για την θέση του τερματοφύλακα καθώς είχε τραυματιστεί ο Τσιτώντας. «Σήμερα θα το αποφασίσουμε αυτό θα δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται. Θα μιλήσουμε και με τον ίδιο. Η απόφαση είναι του ποδοσφαιριστή».

 

Για το ματς με την ΑΕΛ; «Εμείς πρέπει να αντιμετωπίζουμε τους αγώνες ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Θέλουμε να παραμείνουμε κοντά στην πρώτη θέση. Να μπούμε με μαχητικότητα σαν να είναι τελικός».