Καρέρα: «Στο β’ ημίχρονο υποφέραμε»

Συντάκτης: Share:

Ο Μάσιμο Καρέρα στάθηκε στις δύο εικόνες που παρουσίασε η ΑΕΚ του στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Το… καρφί του Ιταλού τεχνικού για την αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Η ΑΕΚ νίκησε με 4-3 τον Απόλλωνα Σμύρνης αλλά  απόδοση της στο β’ ημίχρονο δεν ήταν το ίδιο καλή με αποτέλεσμα να απειληθεί ακόμη και με ισοφάριση στο φινάλε.

Ο Μάσιμο Καρέρα στις δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της Nova, δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση στο α’ μέρος, όχι όμως και για το δεύτερο 45λεπτο και συγκεκριμένα μετά την μείωση του Απόλλωνα σε 3-2.

«Θεωρώ ότι κάναμε ένα καλό α’ ημίχρονο, μετά στο β’ ημίχρονο ο νόμος του ποδοσφαίρου είναι ότι αν δεν βάλεις τα γκολ όταν έχεις ευκαιρίες, μετά τα δεχθείς γκολ και αυτό έγινε, κι εκεί δυσκολευτήκαμε, υποφέραμε και δεν είχαμε τη σωστή διαύγεια. Από τα τελευταία 20 λεπτά δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος, ήμασταν πολύ πίσω, αφήσαμε τον αντίπαλο να δημιουργήσει ευκαιρίες και μας έλειπε η αγωνιστικότητα που απαιτείται, η μαχητικότητα και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος» είπε ο Ιταλός τεχνικός.

Και συμπλήρωσε: «Κάναμε τα τρία γκολ αλλά με μια φάση που έκανε ο αντίπαλος δεχθήκαμε γκολ και αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει, κάθε φορά που θα κάνει ευκαιρία ο αντίπαλος θα δεχθούμε γκολ, δεν εξηγείται αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Παρόλο που δεν αφήνουμε πολλές ευκαιρίες, με κάθε ευκαιρία ο αντίπαλος βάζει γκολ. Αυτό δεν γίνεται γιατί δεν είναι και τόσο εύκολο να βάλεις γκολ. Πρέπει να να είμαστε πολύ πιο συγκεντρωμένοι στο αμυντικό κομμάτι».

Για χαλάρωση των παικτών του στο β’ ημίχρονο, ο Καρέρα τόνισε: «Και στο β’ ημίχρονο ξεκινήσαμε καλά, σωστά μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο, είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε το 4-1, δεν την εκμεταλλευτήκαμε και τελικά έγινε το 3-2. Εκεί έγιναν τα πάνω κάτω και μόνοι μας δυσκολευτήκαμε και παραλίγο να μας ισοφαρίσουνε».