Καρέρα: «Υπάρχουν λύσεις παρά τους τραυματισμούς»

Συντάκτης: Share:

Μπορεί η ΑΕΚ να έχει πολλές απουσίες να αντιμετωπίσει στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Μάσιμο Καρέρα, όπως τόνισε στην καθιερωμένη τηλεοπτική του συνέντευξη πριν τα παιχνίδια της Ένωσης, θεωρεί πως λύσεις υπάρχουν και θα βρεθούν οι καλύτερες για την αναμέτρηση με τον Δικέφαλο.

 

Όλα όσα είπε στη NOVA ο Ιταλός τεχνικός:

Πως κύλησε η δουλειά στα Σπάτα στη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων: «Δουλέψαμε κανονικά. Από αύριο ξεκινά ένα δύσκολο πρόγραμμα όπου πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

 

Για το πρόβλημα στα αριστερά: «Υπάρχουν πάντα διαθέσιμοι παίκτες που μπορούν να παίξουν και θα βρούμε τις λύσεις από τους υπόλοιπους. Υπάρχουν λύσεις σήμερα θα δω ποια είναι η καλύτερη για τα αριστερά της άμυνας».

 

Αν τον προβληματίζουν οι μυικοί τραυματισμοί: «Όχι υπάρχουν συγκεκριμένες επιλογές να γίνουν. Για τους Τάνκοβιτς και Νεντελτσιάρου και την κατάσταση που βρίσκονται: Ο Νέντε είναι λίγο πιο έτοιμος. Ο Τάνκοβιτς θα τον δω και σήμερα και ίσως χρειαστεί κάποιον χρόνο για να δούμε αν θα παίξει με τον ΠΑΟΚ».

 

Πως περιμένει τον ΠΑΟΚ: «Γνωρίζουμε τον ΠΑΟΚ, πως παίζει, θα τον αντιμετωπίσουμε όπως τις άλλες φορές. Φέτος ο ΠΑΟΚ έχει αυξήσει την ποιότητα στους παίκτες, θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος αλλά θα βάλουμε τα δυνατά μας για το καλύτερο».