Καρλίτος: «Δεν έχουμε την τύχη με το μέρος μας- Απόψε θα περάσουμε μια άσχημη νύχτα»

Συντάκτης: Share:

Για έλλειψη τύχης έκανε λόγο ο Καρλίτος και πρόσθεσε πως η πίστη και η σκληρή δουλεία είναι μονόδρομος για να αλλάξει η εικόνα στην συνέχεια.

«Ζητάμε συγγνώμη από τους φιλάθλους για την εικόνα μας και σε αυτό το παιχνίδι» τόνισε ο σκόρερ του Παναθηναϊκού (που αποκάλυψε ότι περιμένει δίδυμα) μιλώντας στην Nova και πρόσθεσε: «Όλοι όσοι παίξαμε και όσοι είναι στον πάγκο έχουμε αυτοπεποίθηση. Δουλέψαμε σκληρά και είμαστε στεναχωρημένοι. Εγώ θα γυρίσω απογοητευμένος σπίτι μου. Μας περιμένει μια πολύ δύσκολη εβδομάδα».

Αν έχει εξήγηση για το τι φταίει: «Όταν τα πράγματα είναι άσχημα. Εύκολα ψάχνουμε δικαιολογίες και βλέπουμε στοιχεία από την wikipedia για το τι φταίει. Υπάρχουν δύο αναγνώσεις. Η μια να κλαίμε την μοίρα μας και οι άλλοι να βάλουμε τα δυνατά μας και να παλέψουμε σκληρά. Εγώ διαλέγω τον δεύτερο δρόμο».

Αν η ομάδα έχει… cojones: «Η ομάδα έχει… βαρίδια, αλλά έχει και κακοτυχίες. Δεν έχουμε την τύχη με το μέρος μας. Αυτό είναι το θέμα. Είναι δεδομένο ότι απόψε θα περάσουμε μια άσχημη νύχτα. Ανάμεσα σε αυτούς είμαι και γω».