Καρλίτος: «Παιχνίδια όπως αυτό με τον ΠΑΟΚ κρίνονται πάντα σε μικρές λεπτομέρειες»

Συντάκτης: Share:

Συνέντευξη στον ΟΠΑΠ παραχώρησε ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Καρλίτος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Κυριακάτικο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ τονίζοντας πως τέτοια παιχνίδια ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού:

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Πάντα όταν δύο μεγάλες ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες, είναι φυσιολογικό οι μικρές λεπτομέρειες να είναι ο λόγος που θα σε κάνουν να πάρεις τους τρεις πόντους ή όχι».

Για την παρουσία του κόσμου: «Θεωρώ ότι μας δίνουν πάρα πολλά. Είναι τα… καύσιμα μας. Χωρίς τους οπαδούς μας δεν μπορούμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και περιμένουμε να έρθουν στο γήπεδο γιατί τους χρειαζόμαστε πολύ».

Για το εξαιρετικό ξεκίνημά του: «Δεν παίζω μόνος, παίζω με άλλους 25 παίκτες. Άρα δεν είμαι μόνο εγώ. Αλλά αυτή χρονιά ξέρουμε τι θέλουμε και το στυλ είναι διαφορετικό. Όλα περιτριγυρίζονται γύρω από το καλό ποδόσφαιρο. Και εμένα μου αρέσει πολύ αυτό»

Για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ: «Ίσως ο κόσμος νομίζει πως σίγουρα το σκέφτομαι και δεν το λέω. Πίστεψε με δεν το σκέφτομαι καθόλου γιατί είχα την τύχη να κερδίσω τον τίτλο αυτό στην Πολωνία, όπου ήμουν πρώτος σκόρερ στην Εξτρακλάσα. Είναι κάτι το οποίο έχω ήδη κερδίσει και προτιμώ κάποιον άλλο τίτλο από αυτόν».

Για την επιστροφή στην Ευρώπη: «Όλοι το πιστεύουμε αυτό γιατί αν δεν το πιστεύαμε δεν θα ήμασταν εδώ πέρα, να δουλεύουμε κάθε μέρα. Η δύναμη της ομάδας, μας σπρώχνει να κερδίσουμε τα πάντα και φυσικά σαν επαγγελματίες προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο, ώστε να κερδίσουμε κάποιον τίτλο στο τέλος της χρονιάς».