Καρλίτος: «Σαν τελικός το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Συντάκτης: Share:

Για τη σημασία που έχει το αυριανό ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Καρλίτος στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Πως βλέπεις το αιώνιο ντέρμπι; Πιστεύεις στη νίκη; «Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο αγώνα και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να κερδίσουν. Αλλά πέρα από τον βαθμολογικό πίνακα το σημαντικό είναι ότι ένα τέτοιο ματς για μας είναι σαν τελικός. Πιστεύω ότι μπορεί να αποτελέσει τον καλύτερο αγώνα για να ολοκληρώσουμε τη σεζόν;».

 

Η ομάδα είναι έτοιμη γι’ αυτό το παιχνίδι; «Κατά τη διάρκεια των τελευταίων γεγονότων που περάσαμε, έχω δει και έχω καταλάβει ότι σε όλο το περιβάλλον μας επέστρεψε μια πολύ θετική ενέργεια και το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να κερδίσουμε αυτό τον αγώνα και να φύγουμε με μια μικρή ικανοποίηση».

 

Ποια είναι τα δυνατά και ποια τα αδύνατα σημεία του Ολυμπιακού; «Όταν δύο μεγάλες ομάδες παίζουν μεταξύ τους, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία δεν είναι τόσο καθορισμένα και γι’ αυτό λέμε ότι είναι μεγάλοι αγώνες. Διότι αυτά εξαρτώνται από μια μικρή λεπτομέρεια».

 

Τί πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός; «Ο Ολυμπιακός έχει ένα μεγάλο ρόστερ με αξιόλογους παίκτες όπως κι εμείς. Οπότε μπορείτε να καταλάβετε ότι οποιοσδήποτε παίκτης στις δύο ομάδες είναι ετοιμοπόλεμος και μπορεί να κάνει τη διαφορά».