Καρντόσο: «Είναι πιθανό να γίνουν άλλες τρεις μεταγραφές»

Συντάκτης: Share:

Ικανοποιημένος από τον τρόπο που έχει κινηθεί έως τώρα η ΑΕΚ μεταγραφικά εμφανίστηκε ο Μιγκέλ Καρντόσο, τονίζοντας ότι πλέον είναι δική του ευθύνη να κάνει καλύτερους τους παίκτες των «κιτρινόμαυρων».

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για το όραμα που υπάρχει στην ΑΕΚ: «Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Από την πρώτη στιγμή καταλάβαμε πως πρέπει να χτίσουμε σε ένα καλό μοντέλο δουλειάς. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να γίνουν τα πράγματα που έχουμε συμφωνήσει με την ομάδα. Έχουμε ένα όραμα για να δημιουργήσουμε ένα καλό μοντέλο δουλειάς. Πιστεύω στο σύλλογο και αυτοί σε εμένα και πιστεύω πως έχουμε ένα καλό γκρουπ για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Για την ώρα βλέπω τον κόσμο να είναι αποφασισμένος να βοηθήσει κι αυτό είναι σημαντικό για εμένα».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις που γίνονται: «Φυσικά όλοι οι προπονητές στον κόσμο θέλουν και κάτι καλύτερο. Πρέπει να καταλάβουμε σε τι συνθήκες είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε. Πιστεύω πως κάνουμε καλές κινήσεις στην αγορά. Όταν ολοκληρωθεί το ρόστερ, οι παίκτες μου θα είναι οι καλύτεροι στον κόσμο. Μετά εξαρτάται από εμένα να τους κάνω καλύτερους. Γνωρίζετε καλύτερα από εμένα το επίπεδο του ανταγωνισμού στην Ελλάδα, αλλά εμένα με ενδιαφέρει να δημιουργήσουμε ένα δυνατό χαρακτήρα και ένα καλό γκρουπ παικτών.

Για τους παίκτες, όπως είπα και στην παρουσίασή μου, είναι απίθανο να κλείσει πριν τις 31 Αυγούστου. Είναι πιθανό να κάνουμε μια, δύο ή τρεις κινήσεις ακόμα. Εξαρτάται από την αγορά. Η διοίκηση και ο τεχνικός διευθυντής κι εγώ δουλεύουμε γι’ αυτό, αλλά προς το παρόν πρέπει να δουλέψουμε με το υπάρχον υλικό».