Καρντόσο: «Να χτίσουμε μια ΑΕΚ δυνατή που θα κερδίζει κάθε παιχνίδι»

Συντάκτης: Share:

Δελεασμένος από το πρότζεκτ που του παρουσιάστηκε δήλωσε ο Μιγκέλ Καρντόσο εξηγώντας την απόφασή του να έρθει στην ΑΕΚ.

«Καταλαβαίνω πολύ καλά πού έχω έρθει. Καταλαβαίνω τι σημαίνει «γεννημένη από τις στάχτες» και πόσο σημαντική είναι η λέξη «Ένωση» για την ομάδα. Και για εμάς η λέξη αυτή θα είναι σημαντική. Για τη σχέση της ομάδας και του κόσμου. Θα δώσω τον καλύτερό μας εαυτό για να είναι το πνεύμα της Ένωσης κυρίαρχο», ανέφερε ο Μιγκέλ Καρντόσο στην παρουσίασή του στους ρεπόρτερ της ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος ο οποίος μίλησε στα αγγλικά για να μπορεί να έχει πιο άμεση επικοινωνία με τους δημοσιογράφους, εξήγησε ότι ο κύριος λόγος που αποδέχθηκε την πρόταση της ΑΕΚ είναι η παρουσία του πρότζεκτ που υπάρχει με την είσοδο στο νέο γήπεδο.

«Είμαι άνθρωπος των πρότζεκτ», τόνισε και συνέχισε: «Θα το ζήσω με πάθος μέχρι να τελειώσει. Ελπίζω να κρατήσει πολύ και το πάρτι για την είσοδο στο νέο γήπεδο να είναι τόσο μεγάλο. Ελπίζω σε αυτό να είμαι παρών», τόνισε.

Μιλώντας για την αγωνιστική ταυτότητα της «δικής» του ΑΕΚ έκανε λόγο για μια ομάδα που θα έχει την μπάλα στην κατοχή της, που θα σκέφτεται κατά τη διάρκεια του αγώνα για να εκμεταλλευτεί τους χώρους που τις δίνονται αλλά και να τους δημιουργεί.