Κίκο Ραμίρεθ: ” Κυνηγούσαμε τους τρεις βαθμούς σήμερα”

Συντάκτης: Share:

 Ο τεχνικός  της Ξάνθης Κίκο Ραμίρεθ εμφανώς ικανοποιημένος από το δεύτερο διπλό στην Αθήνα παραδέχθηκε πως ο Παναθηναϊκός ήταν σήμερα καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τελικά η ομάδα του ήταν εκείνη που πήρε τη νίκη.

Μία μεγάλη νίκη πήρε σήμερα η Ξάνθη και ο Κίκε Ραμίρεθ είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους παίκτες του.  «Θα είμαι τελείως ειλικρινής. Στο πρώτο ημίχρονο η άλλη ομάδα ήταν πολύ καλύτερη από εμάς. Έτσι, είναι όμως το ποδόσφαιρο και χαίρομαι για αυτό», είπε αρχικά και μετά του μεταφέρθηκε πως η ομάδα του «χτίζει» σερί στην Αθήνα. «Δεν είχαμε κάποιο σκοπό παραπάνω λόγω του σερί, παίξαμε ανταγωνιστικά. Έχουμε πετύχει πέντε νίκες σε έξι αγώνες και αυτό κάνει τον κόσμο να μιλάει καλά για εμάς».

 

Για τις αποφάσεις του ρέφερι σχολίασε πως  «υπάρχει το VAR. Εγώ δεν έχω δει τις φάσεις αλλά γι’ αυτή τη δουλειά υπάρχει το VAR». Κλείνοντας έκανε μία σύγκριση με το φιλικό του καλοκαιριού, όπου το «τριφύλλι» είχε επικρατήσει τότε με 3-0. «Για την ομάδα του Παναθηναϊκού δεν έχω να πω κάτι. Για τη δική μου ομάδα έχω να πω ότι έχουν αλλάξει πράγματα. Κυνηγούσαμε τρεις βαθμούς σήμερα».

Δείτε Επίσης

Scroll Up