Κλείνει και τον Χατζηισαϊα ο Ατρόμητος!

Συντάκτης: Share:

Το μεταγραφικό ντεμαράζ του Ατρομήτου συνεχίζεται, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα του Περιστερίου βρίσκεται μια ανάσα από την επιστροφή και του Δημήτρη Χατζηισαία.

 

Μετά τον Ευθύμη Κουλούρη ένας ακόμα ποδοσφαιριστής ετοιμάζεται για την μεγάλη του επιστροφή στο Περιστέρι. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο Δημήτρης Χατζηισαϊας είναι μια ανάσα μακριά από το να υπογράψει στον Ατρόμητο.

 

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Τουρκία, είναι κοντά στο να μείνει ελεύθερος και ήδη ο σύλλογος του Περιστερίου έχει έρθει σε επαφή μαζί του προκειμένου να επιστρέψει στην ομάδα στην οποία πραγματοποίησε δύο πολύ γεμάτες και άκρως επιτυχημένες σεζόν.

 

Η υπόθεσή του βρίσκεται σε καλό σημείο και δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Χατζηισαϊας να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ατρόμητο.

Αναμφίβολα, η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ, δείχνει τις προθέσεις της ενόψει της νέας σεζόν, έχοντας μέχρι στιγμής αποκτήσει τους Καρτάλη, Πιζάνο, Μπεντινέλι, Κουλούρη και Βασιλαντωνόπουλο.