Κωλοτούμπα Ολυμπιακού ώστε να μη γίνουν φέτος εκλογές στην ΕΠΟ!

Συντάκτης: Share:
Κωλοτούμπα Ολυμπιακού ώστε να μη γίνουν φέτος εκλογές στην ΕΠΟ!

Όχι τον Ιούλιο, όχι τον Οκτώβριο, αλλά… καθόλου εκλογές στην ΕΠΟ μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι, δεν θέλει η ΠΑΕ Ολυμπιακός!
Κι όμως, όσο περίεργο κι αν φαντάζει, οι «ερυθρόλευκοι» προτιμούν να παραμείνει για άλλο ένα χρόνο η διοίκηση Γραμμένου στην ομοσπονδία, παρά να γίνουν εκλογές το προσεχές διάστημα και να εκλεγεί νέα διοίκηση!

Στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ που διεξάγεται από το πρωί της Τρίτης (16/6) προκειμένου να τροποποιηθεί το Καταστατικό και να γίνουν οι εκλογές κανονικά φέτος (ως το φθινόπωρο το αργότερο), η ΠΑΕ Ολυμπιακός και οι πέντε Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων που αποτελούν όλη τη «δύναμή» του στην ομοσπονδία (Πειραιά, Λασιθίου, Ρεθύμνου, Χανίων και Ηλείας), κατέθεσαν ένσταση με την οποία:

Θεωρούν ότι η τετραετής θητεία της διοίκησης της ΕΠΟ λήγει τον Αύγουστο του 2021 και όχι τον Οκτώβρη του 2020, χαρακτηρίζοντας αυθαίρετο το ότι η νυν διοίκηση αποτελεί συνέχεια της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής που είχε διορίσει η FIFA τον Οκτώβριο του 2017.

Ζητούν συνεπώς, να αποσυρθεί η τροποποίηση του Καταστατικού ως μη νόμιμη και επιφυλάσσονται για κάθε νόμιμό δικαίωμά τους.

Η σκοπιμότητα του Ολυμπιακού και των 5 Ενώσεων μοιάζει ξεκάθαρη και δεν είναι άλλη από το μπλοκάρισμα των εκλογών ώστε να κερδηθεί χρόνος.

Πηγή: sportfm.gr

Scroll Up