Κοντονής: «Έπρεπε να το πληρώσουν οι ομάδες το VAR»

Συντάκτης: Share:
Κοντονής: «Έπρεπε να το πληρώσουν οι ομάδες το VAR»

Υπέρ του VAR αλλά όχι με χρήματα του Δημοσίου αλλά των ΠΑΕ, τάχθηκε ο Σταύρος Κοντονής, μιλώντας στην εκπομπή «Η Δίκη» στο Open.

 

«Διαφώνησα με την αγορά του var από το δημόσιο ταμείο. Αυτή ήταν δουλειά της Σούπερ Λιγκ. Αυτή έπρεπε να αγοράσει το var. Αν θέλουν οι ΠΑΕ να κάνουν ελκυστικό το προϊόν, αυτοί που κερδίζουν από το ποδόσφαιρο και αυτές είναι οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ, έπρεπε να προβούν σε αυτή την επένδυση, δεν έχει καμία δουλειά το ελληνικό δημόσιο να πληρώσει το var. Αφού το έκανε, έπρεπε να είναι και πλήρες» τόνισε ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού.

 

Για το γεγονός ότι το VAR ήταν πιο ακριβό στην Ελλάδα απ’ οτι σε άλλες χώρες, είπε… «Όταν κάνει ψώνια το κράτος, κάνει πάντα ακριβά. Δεν είχε καμία δουλειά το κράτος, να μπλέκεται σε θέματα, τα οποία χειρίζονται με κέρδος, οι ΠΑΕ. Ξέρετε κανένα ξενοδοχείο να πληρώνει το κράτος το σύστημα παρακολούθησης του; Αυτό με ξένισε και μένα, ότι δεν έχει τη γραμμή του οφσάιντ. Δεν είναι απιστία ότι το χρυσοπληρώσαμε. Δε νομίζω ότι υπάρχουν ποινικές ευθύνες. Το VAR απολύτως συνεισφέρει. Μου κάνει εντύπωση ότι γίνονται επιθέσεις κατά του VAR από ομάδες. Έχουμε τη νοοτροπία ότι πάντοτε κάτι άλλο φταίει».

 

Για την… μεταγραφή του στο υπουργείο Δικαιοσύνης, είπε… «Θεώρησα τιμητικό ότι τοποθετήθηκα στο υπουργείο Δικαιοσύνης.  Έτσι, το εξέλαβα και νομίζω ότι το εξέλαβα σωστά».

Scroll Up