Κωστούλας: «Τηλεοπτικό συμβόλαιο όλοι ή κανένας»

Συντάκτης: Share:

Για τη σημερινή απόφαση των «7» να μπλοκάρουν την έναρξη του πρωταθλήματος εάν δεν υπάρξει κεντρική τηλεοπτική διαχείριση, αναφέρθηκε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Φώτης Κωστούλας.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο κ. Μπέος και στη συνέχεια ο κ. Αλαφούζος έριξαν στο τραπέζι την πρόταση ότι αν δεν έχουν όλες οι ομάδες τηλεοπτικό συμβόλαιο να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα και εμείς συμφωνήσαμε μαζί τους. Το καλό είναι ότι και ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός είναι δίπλα μας και το εκτιμάμε πολύ. Το ζητούμενο είναι να πάμε όλοι μαζί.

Θα έρθουμε σε επαφή με τη NOVA και την ΕΡΤ. Ή κάνουμε συμβόλαιο όλοι ή κανένας. Οι υπόλοιποι επτά έχουν συμβόλαιο από πέρυσι γι΄ αυτό δεν είναι στο πλευρό μας. Πολλά χρόνια δεν έχουμε κεντρική διαχείριση και αυτό δημιουργεί προβλήματα. Από το να απομονώνει η NOVA κάποιες άλλες ομάδες δεν βοηθάει καθόλου και ευτυχώς ήρθε η ΕΡΤ και μας γλίτωσε.

Αυτά τα χρήματα τα χρειάζονται για όλους και είναι καλό να δίνονται για να έχουμε έναν υγιή ανταγωνισμό. Αν δεν τα πάρουν κάποιοι αυτά τα χρήματα δεν θα μπορέσουν να βγάλουν τη χρονιά. Το θέμα αυτό έχει μπει στη Λίγκα και συμφώνησαν όλοι εκτός από τον Ολυμπιακό. Η NOVA μας έχει επανειλημμένα διασκορπισμένους».

 

Πηγή: Metropolis 95,5